::belépés
 

ETIKETT

A Táncpartner-kereső célja, hogy kulturált ismerkedési lehetőséget biztosítson számodra.

A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk át.

A parkettre való belépés előtt el kell fogadnod a tagság feltételeit és szabályait. Ezek a következők:

1.  Az etikett része, hogy a regisztrációkor olyannak fesd le magad, amilyen vagy. Ez jobb is így, mert az esetleges off-line találkozásaid így nem kezdődnek majd magyarázkodással. Ha mégis valótlan adatokat adsz meg magadról, a felelősség csak a tiéd, azaz nem a Transindex csapaté. Ugyanígy nem vonható felelősségre a Transindex csapat akkor sem, ha itt valaki valamivel megbánt.

2.  Ha úgy találjuk, hogy valaki viselkedésével azon van, hogy ezt a helyet bármivel kevésbé kellemessé tegye, figyelmeztetés nélkül kitiltjuk.

3.  Amennyiben privát e-mail címed, postai levélcímed, lakcímed, ICQ elérhetőséged olyan helyen szerepelteted, ahol mindenki láthatja, vagyis nem csak a privát levelezéseidben, törölnünk kell az adatbázisunkból. Törölni fogjuk azokat a jelentkezéseket is, amelyek elsősorban szexpartner-keresésre vannak kiélezve.

4.  A tagságot csak magánszemélyek vehetik igénybe. Tiltott a tagság kereskedelmi felhasználása.

5.  A Transindex csapat semminemű felelősséget nem vállal, és nem vonható felelősségre a Táncpartner kereső használatából adódó bármely más fél fenyegető, rágalmazó, obszcén, támadó vagy illegális tartalmú megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. Az érintett tag elégedetlensége esetén az egyetlen és kizárólagosan rendelkezésére álló jogorvoslat a klub használatának megszakítása.

6.  A Transindex csapat fenntartja a jogot arra, hogy a klubtagság feltételeit és szabályait minden előzetes értesítés nélkül, bármikor megváltoztassa.

7.  Gond van? Írj a táncmesternek.

 
 
 

(c) Media Index Egyesület 1999-2018
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelmi záradék