::belépés
 

MÉG HOGY MINDEN KEZDET NEHÉZ...

Lehet, hogy eleinte csak kicsit nézelődni szeretnél. Ehhez rá kell kattints a keresés gombra, és ki kell válaszd azokat a paramétereket, amelyek a leginkább jellemzők arra, akivel meg szeretnél ismerkedni. Érdemes benézni!

Ha viszont üzenni is szeretnél a táncparkett tagjainak, vagy miért is ne, üzeneteket kapni, vagyis társasági életet élni, akkor ahhoz be kell jelentkezned. Ezt a be a táncparkettre gombra kattintva teheted meg. A regisztráció során be kell mutatkoznod, illetve meg kell, hogy adj egy felhasználói nevet és a jelszót, aminek segítségével, ha legközelebb visszatérhetsz, azonnal beléphetsz. Ezt követően üzenhetsz másoknak, elolvashatod a kapott üzeneteket, megváltoztathatod, kiegészítheted a bemutatkozódat, vagy esetleg törölheted a tagságodat.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor sincs nagy baj. Ha megadod a felhasználói neved és az e-mail címed, levélben azonnal elküldjük.

TIPPEK KEZDŐ TÁNCOSOKNAK

Hogy mutatkozhatok be mindenkinek?

Ha az egész társaságnak szeretnél valamit a tudomására hozni, azt az üzenőnél teheted meg.

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot valamelyik táncossal?

Ahhoz, hogy személyes üzenetet küldhess valakinek, előbb meg kell találnod. Ezt legegyszerűbben a keresőben teheted meg, ahol ha beállítod a szükséges paramétereket, nyersz egy taglistát. Itt a megfelelő névre kattintva egy új ablakban megjelenik az adatlap, ahol a formba beírhatod az üzenetet. A keresés végén a rendszer mindig kiírja, hogy jelenleg hány tagja van a Táncpartner-kereső közösségének.

Rákereshetek valakire név szerint is?

Valakit név után is megtalálhatsz a keresőben, vagy akár úgy is, hogy ha az üzenőfalon már hagyott üzenetet: akkor a nevére kattintva szintén megnézheted az adatlapját.

Mit tegyek, ha kapok valakitől személyes üzenetet?

Ha belépsz, és van új üzeneted, azokat rögtön el is olvashatod. Kattints a küldő nevére, ha meg akarod nézni a személyes adatait és az üzenet tárgyára, ha a levelét kívánod elolvasni.

Ha már kaptál egy másik regisztrált tagtól levelet, akkor a válaszküldési opcióval könnyen reagálhatsz arra. Az utolsó 20 regisztrált tagot nagyon könnyen megtalálhatod a kereső oldalon elhelyezett link segítségével.

Kaphatok e-mail értesítést arról, hogy valamelyik táncostól üzenetem érkezett?

Igen. Eldöntheted, szeretnél vagy sem rendszeresen e-mailes értesítést kapni arról, hogy személyes üzeneted érkezett a Táncpartner-keresőben. Ezt az adatok módosításánál teheted meg, ahol bejelölheted vagy sem a Levélfigyelő melletti négyzetet. Ha aktiválod, a rendszer automatikusan jelzi a mailcímeden, ha írt neked valaki.

Mit jelent, ha valakinek a neve helyett az jelenik meg, hogy "Törölve"?

Ha valakinek a neve helyett az szerepel Törölve, akkor az azt jelzi, hogy vagy ő kitörölte saját adatlapját, vagy a moderátor távolította el, mert megszegte a táncparkett szabályait.

Mit tegyek akkor, ha valakitől nem akarok több személyes üzenetet kapni?

Ha valakitől nem szeretnél üzeneteket kapni, akkor nem kell mást tenned, csak az adatlapján, a fényképe alatt rákattintanod arra a linkre, hogy: Felveszem a tiltólistámra. Ha később meggondoltad magad, akkor a tiltólista menüpontból bármikor kitörölheted.

Mit tegyek akkor, ha az adataimon szeretnék módosítani?

Ha a saját adataidat akarod módosítani, akkor azt az adatok módosítása link mögött teheted meg. Bármit megváltoztathatsz, kivéve a kis személyiség-figurát. A jelszó beírására csak akkor van szükséged, ha jelszót szeretnél cserélni. Amennyiben szeretnéd magad végleg kitörölni, azt ugyancsak itt teheted meg a Harakiri gomb segítségével.

Ha bármilyen kérdésem van, kihez fordulhatok?

A moderátor annam, ha rákeresel a nevére a keresőben, könnyen megtalálod. De írhatsz neki e-mailt is az ugyelet@transindex.ro címre.

TRÜKKÖK

Jó, ha teszel fel fotót is magadról, mert az sokkal inkább figyelem felkeltő a többiek számára, sok keresés a fényképes regisztrációkra van kiélezve!

Hasznos dolog még, ha a Néhány szó magadról részbe feltétlenül beírsz valami lényegest magadról, mert a legtöbben ennek alapján döntik el, hogy ki az, akinek üzenni kívánnak!

Ha az üzenőn hagysz egy kis rövid szöveget, a többiek könnyebben észrevesznek!

 
 
 

(c) Media Index Egyesület 1999-2018
Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelmi záradék